Over ons

Wij zijn Evi (38) en Wouter (41) en al 15 jaar gelukkig getrouwd. Samen hebben wij 4 kinderen. Lasse (2008), Ninthe (2010), Kato (2012) & Nelle ( 2015)

We wonen in het prachtige Herselt, gelegen in de parel der Kempen. Omgeven door de natuur en in een doodlopende straat met veel speelvriendjes. Buiten dat ik soms opnieuw en groter zou willen bouwen, woon ik hier super graag.

In mijn leven wou ik naast het vinden van mijn prins op het witte paard, het allerliefste mama worden. Als enig kind wou ik zeker een gezin met meerdere kinderen. Ik was 23 jaar oud toen Lasse werd geboren en we wisten meteen dat het niet bij 1 kind zou blijven. Dat we zouden eindigen met 4 , hadden we toen nooit kunnen inbeelden.

Deze blog gaat over ons soms op zijn kop, chaotische gezinsleven. Over grote en klein gelukskes maar evengoed over verdrietjes dat ik op een zelfrelativerende en humoristische manier probeer weer te geven. Over onze 2 prachtige dochters met autisme en onze strijdt voor inclusie, begrip en erkenning. Over een schreeuw naar hulp.

Ik ben afgestudeerd als verpleegkundige, werkte in ziekenhuizen, in de thuisverpleging en in een rusthuis. En toen werd ik ziek. De combinatie 4 kids waaronder 2 zorgenkindjes, maakte dat ik op een gegeven moment niet meer kon en mijn lichaam zei dat het genoeg was. Ik kreeg uiteindelijk de diagnose cvs en fibro. Ondertussen zijn we 7 jaar verder en kruip ik stilaan uit dat diep dal en probeer ik beter te worden met vallen en opstaan.

En verder zou ik zeggen, steeds welkom voor een gezellige babbel met natuurlijk een cavake

xxx Evi

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven
Instagram
Facebook
Follow by Email
Pinterest