Worstenbroodjes: Het recept

Elke woensdag is het hier bij ons thuis worstenbroodwoensdag. Met deze traditie begonnen we toen Lasse naar school begon te gaan en wordt door iedereen gesmaakt.

Worstenbroodjes, wie vindt ze niet lekker? En het is ook nog eens heel gemakkelijk en goedkoop om zelf te maken.

Wat heb je nodig?

  • 1 rol bladerdeeg
  • 4 curryworsten ( mag nog bevroren zijn)
  • eventueel eigeel
  • voorverwarmde over op 220Β°

Hoe te maken?

Open de de verpakking van het bladerdeeg, rol het open en snij in 4.


Rol de curyworst erin te beginnen van aan de kortste kant

Leg op bakpapier op een ovenrooster

Maak sneetjes in elke worstenbroodje en indien gewenst smeer je wat eigeel over de worstenbroodjes.

Schuif de rooster in een voorverwarmde oven van 220Β° en laat 20 min bakken. Laat daarna 5 min afkoelen en smullen maar!

Mijn spruitjes zijn alvast grote fans. Maak je dit recept? Vergeet me dan niet te taggen op instagram en gebruik #worstenbroodwoensdag

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven
Instagram
Facebook
Follow by Email
Pinterest