Corona made us do it!

Mijn man en ik hebben absoluut geen groene vingers laat ons daar geen illusies over hebben. Toen we hier 10 jaar geleden kwamen wonen, werd de grond gelijk getrokken, zaaiden we gras and that’s it!

Dat gras werd in de afgelopen 10 jaar meer onkruid (lang leve de vruchtbare Kempense grond). Blijkbaar ook een grond waar je dus buiten onkruid bijna niks in kan doen groeien. Dat gras afrijden, was ook nooit de meest favoriete taak op de lijst. Het moest immers gebeuren met een klein grasmachientje met kabel (en er sneuvelden er in die 10 jaar veel) en botte messen. Dat een nieuw grasmachine welkom was, daar kunnen we duidelijk over zijn.

Dus op een mooie lockdown corona dag, waarin we ons verveelden, verraste ik mijn man met een mooi nieuw grasmachine van Black+Decker

ziet is hoe bij hij is 🙂

Ja dat supermachine reed onze onkruidtuin af zonder problemen. Geen gesukkel meer met kabels want het werkt met het populaire 18V POWERCONNECT accusysteem. Dezelfde trouwens als in vele andere huishoudtoestellen en werkgerief van Black+Decker. Onze tienerzoon heeft dus geen uitvlucht meer. Vanaf nu is dit een wekelijks taakje voor hem.

Kijk Lasse, zo rijdt ge het gras af

Maar….en ge hoort mij al komen he? Ik kreeg het dus in mijn hoofd om onze onkruidtuin wat mooier te maken. What else moet ge doen dezer dagen he?

Het speeltuig werd verplaatst naar de andere kant van de tuin. We deden dat dus onder ons tweetjes, met het nodige gevloek en even dacht ik ook dat het ons nooit ging lukken. De ultieme relatietest, maar het lukte uiteindelijk zonder scheiding tot gevolg. We lieten boomschors leveren voor onder het tuig zodat het er veel properder uitziet.

En dan gingen we is even gras zaaien. Dat even werd uiteindelijk 4 dagen, we hadden het even onderschat hoeveel werk het eigenlijk is. Dus momenteel is onze tuin in 2 gedeeld, met een stuk waar ze nog kunnen spelen en een stuk waar hopelijk binnen een aantal weken mooie grasprietjes opstaan. Binnenkort is onze tuin dus ready voor een hot summer staycation.

Meer info over de producten van Black+Decker vind je hier

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven
Instagram
Facebook
Follow by Email
Pinterest