Naar dromenland met Snurk

Binnenkort krijgen Kato & Nelle elk hun eigen kamer. Zoals jullie weten heeft Kato autisme en durft ze tot op heden niet alleen te slapen. We proberen haar zo goed als mogelijk voor te bereiden op die grote stap.

Dit doen we doen haar zelf spulletjes te laten kiezen de ze graag op haar nieuwe kamer wil. Ze weet wat ze wilt en ook wat ze zeker niet wil. Ik mag nog iets heel mooi vinden, als Kato nee zegt is het nee. En ze heeft groot gelijk. Er zijn twee dingen waar ze heel veel van houdt, namelijk diertjes en de kleur geel ( en het mag zeker geen roze zijn).

Nelle daarentegen houdt van Roze en elfjes. Voor haar kan het dus niet sprookjesachtig genoeg worden. Ik vind het mooi om te zien hoe ze elke hun eigen persoontje ontwikkelen en hoe zicht dat weerspiegelt in hun eigen kamer.

Ze mochten van mij dus al beddengoed kiezen. Nu zijn we zijn al jaren fan van het het beddengoed van Snurk Hun prints passen perfect bij de leefwereld van kinderen. Je kan gewoon zijn wie je wil zijn. Een ballerina, dokter of astrotnaut. Of slapen tussen de poten van een dino of zeehond. Het kan allemaal.

Snurk beddengoed wordt gemaakt in Portugal in goede werkomstandigheden (geen kinderarbeid) en is een mens- en planeet vriendelijk merk. Zo is het 100% biologische katoenen beddengoed, Oeko-Tex gecertificeerd. Ik zweer dat je nooit nog onder iets anders wil slapen. Fairtrade produceren in Europa met homemade prints en hoogwaardige bio-katoen maakt dat de prijs iets hoger ligt dan gemiddeld. Maar je koopt wel een kwalitatief duurzaam en eerlijk product, dat met liefde & plezier voor je ontworpen en vervaardigd is.

Kato koos dus voor een pint met diertjes. Vanaf nu droomt ze heerlijk weg tussen konijn en eekhoorn. Het beddengoed bestaat trouwens in verschillende maten dus ook voor een ledikant, twijfelaar of tweepersoonsbed.

Het Furry friends dekbedovertrek

Nelle is helemaal into sprookjeswereld en heeft een grote fantasie. Zij koos dus zonder twijfelen voor het Fairy dekbedovertrek.

En nu kunnen ze dus heerlijk wegdromen. Hopelijk verloopt binnenkort de overgang naar hun eigen kamer vlotjes. Als alles in de toekomst klaar is, show ik zeker hun afgewerkte kamers hier op de blog. En ondertussen zijn tips voor een vlotte overgang zeker welkom.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven
Instagram
Facebook
Follow by Email
Pinterest