Fun met Lego Friends

Nelle wordt volgende week 6 jaar. 6 Jaar dat is eindelijk oud genoeg voor de grote meisjes sets van Lego friends. Oh wat speelde ik vroeger als kind zelf zo graag met Lego, de meisjes spelen trouwens nog steeds met mijn oude Lego. Lego dat is zelfs voor mij nog pure nostalgie.

De nieuwe sets van Lego friends zijn stuk voor stuk tot in de details afgewerkt en creëren een wereld aan mogelijkheden en uren speelplezier. Bovendien zijn ze ideaal voor milieubewuste kinderen, want zeg nu zelf….een legohuis verdient toch ook zonnepanelen he? Nu heeft Nelle absoluut geen geduld of concentratie om zo’n set te bouwen. Gelukkig heeft ze dan weer wel 2 zussen die het bouwen net het allerleukste vinden. Dat maakt dat er hier met Lego kan gespeeld worden zonder ruzie. Dat is een win win toch he? De zussen bouwen en Nelle speelt daarna met haar wilde fantasie uren aan een stuk.

DSC_0169
DSC_0168
DSC_0166
DSC_0165
DSC_0164
DSC_0163
DSC_0161
DSC_0160
DSC_0159
DSC_0153
previous arrow
next arrow

Ik zet de nieuwe sets hier even op een rijtje.

LEGO Friends Andrea’s familiehuis (41449)

Deze prachtige set met 5 LEGO Friends minipoppetjes bevat een heel gezin, waaronder een micropoppetje (nieuw vanaf januari 2021 en echt mega schattig). Geef een muziekoptreden voor de buren in de garagestudio, ga lekker ontspannen in Andrea’s slaapkamer of neem een duik in het hartvormig zwembad. Er is zelf een moderne keuken en er zijn zonnepanelen op het dak. Laat die zon nu maar schijnen!

LEGO Friends Heartlake City biologisch café (41444)

Welkom in het gezondste café van de stad. De set bevat een buitenkeuken met tuin en een sapkar voor jongens en meisjes die steen voor steen willen bouwen aan een betere planeet. Doe alsof je fruit en groenten verbouwt, bak brood, maak sandwiches en smoothies. Je kan de sapjes bezorgen met een coole sapkar. Wat leuk dat de personages net zoveel om hun planeet geven als om hun vrienden en vriendinnen.

LEGO Friends Heartlake City bioscoop (41448)

Lichten! Camera! Actie! Vanavond is de grote première in de Heartlake City bioscoop. Kruip in de huis van superfan Andrea of filmster Amelia, of doe alsof je kaartjes en popcorn verkoopt. Wie heeft er nu geen zin in een avondje naar de bioscoop?

Bedankt Lego om mijn meiden laten samen te spelen. Doordat Kato autistisch is, is dat geen evidentie. Lego is dan ook het enigste speelgoed waar ze langer als 15min mee kan bezig zijn en waar er geen ruzie wordt gemaakt omdat ze elk hun eigen talenten hebben.

Al deze sets zijn verkrijgbaar bij Fun

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven
Instagram
Facebook
Follow by Email
Pinterest