Geef eens een slaapfeestje!

Ninthe werd 9! En wou graag een echt slaapfeestje met al haar vriendinnen. Eerlijk ik kreeg al kippenvel bij het gedacht. Maar eerlijk is eerlijk want ook grote broer Lasse kreeg op zijn negende verjaardag een slaapfeest. Al verjaard hij wel in de zomer waardoor ik dat geweld buiten in de tuin kon leggen.

Een slaapfeest dus, hoe moest ik daar nu weer aan beginnen? Na wat googelen kwam ik uit bij een leuk concept. Je huurt een volledig feestpakket. De koffers bevatten alles van uitnodigingen tot uitdeelzakjes! Geen stress meer! Gewoon alles uitpakken en het feest kan beginnen!

Het concept bevat alles voor 8 kinderen. Uitnodigingen, tipitent luchtmatras donsdeken, overtrek en kussen. Aankleding van de tipi’s en feesttafel. Voor ’s avonds een verkleedkoffer met lekkere popcorn. Voor de volgende dag kunnen de kinderen nog een fotokader versieren om hun polaroid-foto in te steken ( ook een polaroid camera zit erbij).  

We gingen een dag op voorhand de koffers afhalen ( voorzie zeker genoeg ruimte in je koffer) en deden met twee ongeveer een uur erover om alles op te zetten. En dan was het partytime!

8 Pre-pubers in huis en eigenlijk hielden die hun eigen bezig. Er werden tiktok’s gemaakt, foto’s genomen en spelletjes gespeeld. We gingen frietjes halen bij de frituur. Ze knutselden hun eigen fotokader ( ook dit zit allemaal bij in het pakket) Later op de avond keken we nog naar een film met popcorn. Daarna kroop ieder in zijn eigen tipi tentje en das was heel gezellig. En ja er werd uiteindelijk ook nog wat geslapen 🙂

Ik kan alleen maar zeggen dat Ninthe & haar vriendinnen dit het allerleukste feestje ooit vonden! En wij als ouders hadden zo goed als geen stress, dus het is zeker voor herhaling vatbaar.

Dit pakket huren  voor 8 kinderen kost je 150 euro

Geen zin in een slaapfeest? Ook kinderfeestjes op thema kunnen gehuurd worden.

Voor meer info stuur ik je graag door naar de facebookpagina: https://www.facebook.com/feestjesineenkoffer/

Of op instagram: https://www.instagram.com/partyonwheels5/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven
Instagram
Facebook
Follow by Email
Pinterest