Wat met al die foto’s?

Ik heb duizenden foto’s en vaak staan die op mijn schijf en wordt er weinig mee gedaan. Een foto afrdukken met onze vorige printer gebeurde enkel als het echt nodig was, want je weet wel die inktcartdridges zijn mega duur en bovendien slecht voor de natuur.

Ik kreeg de kans om de de nieuwe printer van Epson uit te testen. https://www.epson.be/products/printers/inkjet-printers/for-home/ecotank-et-2756

Deze printer werkt met inktvullingen, en ik moet zeggen dat het vullen vlotjes en zonder knoeien ging . Wist je dat deze inkt ongveer 88 cartridges vervangt? Zo bespaar je maar liefst 90% op inktkosten, kan je ongeveer 14000 zwart-wit pagina’s en 5200 pagina’s in kleur mee afdrukken. Niet slecht toch?

En dankzij de handige app stuur je de leukste foto’s door naar de printer en worden ze in no time afgedrukt.

Nu wordt deze printer bij ons thuis niet enkel gebruikt voor foto’s, ik heb namelijk enkele creatieve kinderen die vanaf nu mogen losgaan in het printen. Via de app op hun tablet printen ze nu hun eigen kleurplaten en kaartjes af. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Deze printer gaat ons nog veel creatieve ideetjes laten uitwerken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven
Instagram
Facebook
Follow by Email
Pinterest