uitgetest: de Black+Decker Steam mop

Ik kreeg de kans om de Steam-mop van Black+Decker uit te testen. Ik heb model Nr. BHSM1615DSG. Dit model heeft een deltavoet ( waardoor je ook mooi in de hoekjes geraakt) en bevat wel 15 accecoires.

De steam-mop kan dus gebruikt worden voor heel het huishouden. Je vult het reservoir met 500ml water en via de handige draaiknop kan je kiezen welke vloer je gaat kuisen. Je hoeft geen schoonmaakmiddel toe te voegen.

Je steekt de kabel in het stopcontact. Deze is 8 meter lang dus meestal wel lang genoeg om de huiskamer/keuken te kuisen. De steam-mop is ook klaar voor gebruik in 15sec dus is het ook ook geen ramp als hem van stopcontact moet verwisselen.

Ik bundel even de meest gestelde vragen hieronder die ik kreeg.

Welke accesoires zitten erbij en zijn ze allemaal even nuttig?

Er zitten 15 accessoires bij en verschillende stoomdoeken geschikt voor verschillende oppervlaktes. Deze gaan ook minstens 100 wasbeurten mee.

Met de deltavoet die je uit de stoomvoet klikt, maak je ook de kleinste hoekjes eenvoudig schoon.

Verder heb je de SteamMitt, handstoomreiniger, en andere meegeleverde accessoires om ook oppervlakken boven de grond eenvoudig schoon te maken zoals badkamer- en keukenoppervlakken, tegelvoegen, spielgels of kleine ramen, textielen en tapijten. Je kan er de oven mee proper maken, speelgoed ontsmetten,…. de mogelijkheden zijn eindeloos.

de steammitt
Je wisselt snel en handig van accecoires
Laat hij strepen na op vloer en ramen?

Nee! Ik was echt verbaasd na het kuisen van mijn glazen deur en de spiegels dat er geen strepen op stonden. Ik heb wel nagedroogd met een proper handdoekje. Ook op de vloer had ik geen strepen.

Vervangt dit de dweil en aftrekker?

Goh, dit vond ik een moeilijke vraag. Is iets heel persoonlijk. Je kan hem zeker dagelijks gebruiken. Wat ik doe is hem 1 keer per week gebruiken om alles grondig te kuisen. Hij dood ook 99,9% van de bacteriën. Het feit dat hij op 15 sec stoom en kuisklaar is spreekt in zijn voordeel. Maar eerlijkheidshalve kuis ik wel nog dagelijks met mijn dweiltje Boris zijn vuile hondenpootjes van de vloer elke keer als hij van buiten komt.

Kan hij ook stoffen zetels en kleding stomen?

Je kan er je tapijten mee opfrissen en hij is geschikt om kleding, stoffen en gordijnen te stomen.

tapijt opfrissen
Is de kabel lang genoeg en zit hij niet in de weg?

De kabel is 8 meter lang, wat zeker lang genoeg is voor de meeste kamers. Je kan hem achter een haakje haken waardoor hij zeker niet in de weg zit. Ik heb het zeker niet als storend ondervonden.

Waar is hij te koop en hoeveel kost hij?

Dit model is oa te koop bij Coolbleu voor 189,95euro. Momenteel is er een actie waardoor je 30euro cashback krijgt.

Zoals je dus ziet zijn de mogelijkheden eindeloos en ben ik heel blij met mijn toestel. Ik kan er niks negatief van zeggen en zou hem al niet meer kwijt willen. Ik maakte nog een leuk samenvatting filmpje voor jullie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven
Instagram
Facebook
Follow by Email
Pinterest