kindveilige tablet: de Kurio

Ik moet jullie niet vertellen dat met 4 kinderen en minstens evenveel schermen in huis, ik die schermtijd deels heb moeten loslaten. We proberen er ook zo goed en zo kwaad mogelijk over te waken of hetgeen waar ze naar kijken of spelen wel aangepast is aan hun leeftijd.

Ik was dan ook heel blij dat we van Kurio de kurio Tab XL 2 tablet mochten uittesten. Dankzij deze tablet kan jij als ouder bepalen wat ze wel of niet kunnen zien. Dat lukt heel gemakkelijk via de ouder modus. Je kan bepalen welke apps, spelletjes en websites je kind mag gebruiken. Op de tablet staan trouwens al +- 40 kindvriendelijke en educatieve apps en games vooraf ingesteld. Ook kan je heel gemakkelijk het aantal minuten of uren instellen dat ze mogen spelen.

Wat ik ook heel handig vind aan deze tablet is dat je het als ouder ook weer heel gemakkelijk terug kan uitschakelen waardoor je zelf natuurlijk ook de tablet kan gebruiken.

En nog een pluspunt want Nelle en Kato hebben natuurlijk ook nog geen gsm en we hebben geen vaste lijn dus als ik even weg ben kunnen ze me heel makkelijk video bellen en chatten met de Twinme-app.

En misschien wel het belangrijkste van allemaal. De tablet is splash en stoot proof. Toch niet onbelangrijk vind ik.

Ik zou zeggen als je twijfelt over deze aankoop, zeker niet doen want het is echt wel de beste in zijn categorie.

Meer info vind je terug op de website van Kurio. En de prijs? Die ligt ongeveer rond de 170euro voor dit model.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven
Instagram
Facebook
Follow by Email
Pinterest