Het mooiste kerstgeschenk

Normaal krijgen ze hier een smartphone bij hun plechtige communie als cadeau. Ninthe doet haar communie in April dus ze was eigenlijk al een beetje heel hard aan het aftellen naar dat moment. Ze liep al een tijdje rond met mijn oude gsm, aangezien we geen vaste telefoon meer hebben en ze soms al alleen fietst naar school of hobby’s vond ik dat veiliger.

Nu kreeg ik een mooi pakket van TCL met daarin een smarthphone, tablet en draadloze oortjes.

De ideale eerste Smartphone

De TCL20 5G is een ideaal instap model voor tieners. Ik moest dus niet lang nadenken aan wie van onze kinderen we hem cadeau zouden doen. Ninthe heeft het de laatste tijd niet gemakkelijk dus verdiende ze wel iets extra. Ze zag deze verassing compleet niet aankomen en vloog ons dankbaar in de armen.

De TCL 20 5G heeft een groot 6.67 inch Full HD+ scherm met een 20:9 beeldverhouding. Dankzij TCL NXTVISION een schermtechnologie worden je beelden automatisch verbeterd naar een hoger contrast, kleur en helderheid. Daarnaast schaalt hij al je beelden op van SDR-naar-HDR kwaliteit voor de beste weergaves en ondersteunt hij HDR10 zodat je Netflix series of films in de hoogste kwaliteit kunt zien.

Maak prachtige foto’s met de 48 MP AI drievoudige camera. Van brede landschappen, voortreffelijke macro’s of portretten. De AI camera past automatisch de belichting aan op het geen wat je vastlegt, zodat je altijd de perfecte foto maakt. Aan de voorzijde van het scherm zit een kleine inkeping waar een 8 MP camera zit. Deze camera is ideaal voor selfies of om direct te videobellen met vriendinnen en familie.

Kortom het is de ideale tiener gsm.

prijs? voor de moment staat hij op Bol.com 249euro. Hij is inclusief oplader, oordopjes en een transparante case.

Wireless oortjes

Dankzij de TCL Moveaudio headphone die wireless is en met active noise cancellation. Deze dempt achtergrondgeluiden, zodat ze zonder afleidingen van haar favoriete muziek en series kan genieten.

Dankzij de zes ANC-microfoons voer je duidelijkere gesprekken dan ooit. Elk oordopje versterkt je stem en dempt achtergrondgeluid, zodat je zelfs in de meest luidruchtige omgevingen goed verstaanbaar bent. Ideaal om met haar vriendinnen te bellen.

Het begint automatisch met afspelen wanneer je de oordopjes in doet en pauzeert wanneer je ze uit doet, dus geen gedoe met knopjes. En dankzij de batterijduur van tot wel 32 uur valt ze tijdens lange autoritten nooit meer in panne.

Ik ben dus officieel jaloers op haar oortjes.

De TCL Tab 10S: Werk en plezier voor het hele gezin

De TCL TAB 10s heeft een groot 10.1 inch scherm en is erg handzaam. Beelden worden automatisch verbeterd naar een hoger contrast, kleur en helderheid, zodat je altijd de beste weergave ziet. Ideaal om in de zetel te neflixen als de kinderen de tv weer eens aangeslagen hebben.

De tablet is daarnaast erg comfortabel voor je ogen dankzij de intelligente Eye Care bescherming die blauw licht reduceert. Daarnaast zal de tablet je een waarschuwing geven wanneer de afstand tussen jou en het scherm korter is dan 25 cm. Dat maakt hem ook heel handig om je favoriete boeken erop te lezen.

De TCL TAB 10s is geschikt voor de hele familie, er zit namelijk ook een kidsmodus in, Dit is een afgeschermde kindvriendelijke interface, die middels een password toegankelijk is. Deze modus geeft ouders de mogelijkheid om de online tijd van hun kinderen beter te managen. Naast lesprogramma’s, kan je ook de rusttijd instellen en toegang tot bepaalde apps weigeren.

Deze tablet is ideaal om verbonden te blijven met wie jij maar wilt, hij komt met een dubbele microfoon, speakers en een 5MP camera aan de voorzijde om HD te kunnen video bellen. Aan de achterzijde zit ook een 8MP camera om mooie foto’s te schieten, de tablet komt met 32GB geheugen en is uitbreidbaar met een Micro-SD kaart van Max 256GB.

De TCL TAB 10s komt met een gratis T-Pen t.w.v. €19,99 waarmee je gemakkelijk het scherm kunt bedienen.

prijs? Op Bol.com 159 euro

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven
Instagram
Facebook
Follow by Email
Pinterest