Kato 5 Jaar

Al weken gaat het hier van ” Wanneer ben ik jarig?”. Voor iemand als Kato, iemand zonder enig tijdsbesef was dit een hele opgave. Maar haar geduld werd beloond. Eindelijk was het 2 Januari. We deden die dag alles wat ze wou. We aten puddingtaart, gingen zwemmen en aten frietjes in de frituur. Op het einde van de dag werd het haar allemaal een beetje te veel. Te veel drukte. Mama ik vond het geen leuke dag krijg je dan te horen. Ze moet het zelf leren wat ze aankan en dat gebeurd met vallen en opstaan.

Lieve Kato,

5 jaar geleden, maakte je ( althans dat dachten we) ons gezinnetje compleet. Een heel speciaal meisje. Je kwam op deze wereld zonder handleiding. We leren nog alle dagen met vallen en opstaan. Maar je geeft ons ook zoveel terug. En ja we kunnen ook heel vaak lachen met jou. Gelukkige verjaardag lieve schat.

xxx mama

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven
Instagram
Facebook
Follow by Email
Pinterest