Sinttips!

Het is nog maar Oktober maar we kunnen niet ontkennen dat de Sint al stilletjes aan weer zijn intrede doet. Overal in de winkels lig al snoepgoed en ook de speelgoedfolders beginnen al binnen te sijpelen.

En dat laatste hebben mijn spruitjes al goed bestudeerd. Als testpanel van de sint, volgt hier een lijst van hun favoriete speelgoed

Lol surprise

Wie kent ze nog niet? Kleine fashion popjes, waar je de ene na de andere verassing uitpakt ( Ik geef toe dat er wel veel afval is). Maar kijk, dit jaar komen ze met een nieuwe glamper. Ook hierin vindt je meer dan 55 verassingen. De koplampen en het zwembad geven licht. Mijn spruitjes hun minipopjes zijn alvast klaar om gekke roadtrips te maken.

Je hebt nu ook de O.M.G fashion poppen. Deze zijn veel groter maar ook hierin zitten tal van verassingen. De verpakkingsdoos kan gebruikt worden als kleedkamer. En psttt deze passen ook in de glamper.

En voor de monopoly fans is er nu ook de L.O.L versie.

Beertje Cubby van Furreal

Sommige beren heb je beter niet als huisdier, maar Cubby van de Furreal Friends is niet zomaar een beer. Deze interactieve knuffelbeer reageert op wat jij doet en hij geef heel graag knuffels. Let wel op, want Cubby is ook héél nieuwsgierig.Hij is altijd enthousiast, zelfs als het tijd is om te gaan slapen. In nachtmodus doet hij zijn oogjes toe en speelt hij een slaapliedje om je kleine oogappel mee te nemen naar dromenland. Slaap zacht Cubby!

Cubby speelt ook heel graag ‘Kiekeboe’. Knijp in zijn poot en hij zal zijn pootjes voor zijn ogen houden. Heb je zin om wat te bewegen? Cubby zal je heel graag zijn favoriete dansje tonen. Ook voor een gesprekje is hij altijd te vinden. Wat je er ook tegen zegt, Cubby heeft altijd een antwoord klaar.
Het hoogtepunt van Cubby’s dag is wanneer het tijd is om te eten. Geef hem zijn flesje of snoepje en hij is het gelukkigste beertje van de wereld, dat hoor je direct aan de geluidjes die hij maakt tijdens het eten!

Ik weet niet wie Cubby het liefste wil? De meisjes of ik?

Nerf & Beyblade

Ik heb natuurlijk ook nog een zoon die liever met wat stoerdere dingen speelt. De geweren van Nerf zijn echt top. En no worry’s want door de zachte pijltjes sneuvelen er geen kinderen of tv’s. Je hebt zelfs een Fortnite reeks zodat je kind hun favoriete game kan naspelen. Maar meisjes kunnen dit evengoed hoor, check die Ninthe maar eens!

Beyblade’s wie kent ze niet? Met de Beyblade Burst Turbo Slingshock Cross Collision Battle Set hebben ze alles wat ze nodig hebt om spannende tolgevechten met hun vrienden te houden. Ninthe moet nog wat beter oefenen.

Playdoh & Crayola

Plasticine vind elk kind leuk, toch? Nieuwigheden die wij mochten uittesten zijn de popcornmaker, pizzamaker, de Tootie ice cream set & de betonfabriek.

Van de producten van crayola ben ik al jaren fan. Ideaal voor een leuke woensdagnamiddag. Ninthe wil heel graag een tekenkoffer van de sint. Verder zijn ze hier grote fan van de washimals. Diertjes die je kan wassen en kleuren elke keer opnieuw.

Ook de glitterdots werden hier uitgetest en goed bevonden. Ik ben tot nu toe nog geen enkel product van crayola tegengekomen waar ik niet content van was.

Babyborn

Iedereen kent wel deze interactieve pop die ook kan wenen en plassen. Nelle is hier een echt poppenmoedertje. Op haar verlanglijstje de sint staat de brommer van babyborn op nr 1! Deze kan zowel vooruit als achteruit rijden. Ook het badje zou ze heel graag willen. En van kledij wil ze natuurlijk de unicornset. Ik had niet anders verwacht.

Barbie & disneyprinsessen

Mattel heeft een genderneutrale Barbiepop op de markt gebracht.
De nieuwe poppenlijn omvat zes modellen en kreeg de naam ‘Creatable World’ mee. De poppen kunnen naar goeddunken van wie er mee speelt kort of lang haar hebben, een broek of rok of sleehakken of sneakers dragen. De poppen zijn ook verkrijgbaar met verschillende huidskleuren.

In de Disneyfilm ‘Ralph Breaks the Internet’ betreedt Vanellope von Schweetz samen met haar beste vriend Ralph de onbekende wereld van het internet. Wanneer ze omringd wordt door Disneyprinsessen merkt ze tot haar verbazing dat ze veel met hen gemeen heeft. Net zoals de prinsessen in de Disneyfilm ‘Ralph Breaks the Internet’ zijn deze poppen gekleed in comfortabele casual outfits met leuke, moderne accessoires. Nelle is alvast grote fan van deze poppen en wil graag nog Anna & Elsa van de sint.

Leuke gezelschapsspelletjes & Smartgames

Bob Bilnaad, egeltje plof & dokter prik voor de allerkleinsten. Klassiekers zoals Monopoly & Risk .

Natuurlijk blijven ook de smartgames heel hard in trek hier zeker voor onderweg. Favorietjes zijn hier: Noah’s ark, Asteriod escape, penguins parade, 3 kleine biggetjes en de cube puzzler go

Verder staat op mijn spruiten hun verlanglijst nog Lego, Hatchimals, Pollypocket, een modestudio, en spelletjes voor de Nintendo Switch. De Sint heeft hier dus keuze genoeg vrees ik.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven
Instagram
Facebook
Follow by Email
Pinterest